• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Her er detaljerne i Messis historiske Miami-aftale

Foto: Getty Images

Lionel Messi bliver den bedst betalte spiller i MLS-historien, skriver The Athletic.

Af Lars Gram-Hanssen

Lionel Messi takkede nej til mange milliarder kroner fra Saudi-Arabien, men argentineren har også fået en ganske fin kontrakt i USA. 

Ifølge medierne The Athletic og Relevo har Inter Miami nemlig allieret sig med både Adidas og Apple for at finansiere Lionel Messis ankomst. 

Superstjernen får angiveligt en procentdel af Apples MLS-streamingindtægter, mens Adidas også har smidt penge i puljen. Ifølge The Athletic bliver Messi dermed utvivlsomt den bedst betalte spiller nogensinde i MLS, hvor stjerner som David Beckham og Zlatan Ibrahimovic tidligere har optrådt. 

MLS og Apple indgik sidste år en 10-årig aftale med en samlet værdi på omtrent 17 milliarder kroner, så selv en mindre procentdel af indtægterne vil være ganske indbringende for Lionel Messi. 

Ifølge Miami Herald har Lionel Messi fået en kontrakt på to-et-halvt år. Argentineren har derudover selv mulighed for at tage 2026 med, forlyder det. 

Miami Herald skriver, at Messis kontrakt har en samlet værdi et sted mellem 870 millioner 1,05 milliarder kroner. Ifølge avisen har Messi ikke fået tilbud om et senere ejerskab af en MLS-klub, som David Beckham ellers fik i sin tid. 

Miami Herald skriver, at Lionel Messi forventes at debutere for Inter Miami i opgøret mod Cruz Azul den 21. juli. 

Argentineren gav onsdag et interview til Mundo Deportivo, hvor han begrundede sin beslutning om at skifte til Inter Miami stedet for Barcelona. Det kan du læse om HER