Video : Tipsbladet
Generelle

Her er fremtidsmulighederne for Matt O'Riley

Den danske landsholdsspiller står foran en spændende transfersommer, hvor der kan ske ting og sager.

Han håber på at komme med til EM-slutrunden i Tyskland, og han er da også i tankerne til Kasper Hjulmands landshold.

Men det er ikke det eneste, som danske Matthew O'Riley fra skotske Celtic skal overveje denne sommer.

Han skal potentielt også overveje sin fremtid.

Den dansk-engelske midtbanespiller har været helt forrygende for Celtic i denne sæson med 13 scoringer og 16 assister i 42 kampe, og selv om han på landsholdet har haft svært ved at få foden inden for og få chancen, er der allerede større klubber end Celtic, der fisker efter at få fat i O'Riley.

Vi giver her et bud på, hvordan fremtiden kan se ud for midtbanespilleren.

CELTIC
Selv om pilen nok peger mod, at Matt O'Riley skal videre, er det ikke utænkeligt, at han må blive i Celtic. Den skotske klub slipper ikke midtbanespilleren billigt, og det så man allerede i januar, hvor der blev takket nej til et tilbud på mere end 150 millioner kroner.

Så det er ret simpelt: Kommer det rigtige bud ikke, er Matt O'Riley også at finde i Celtic i næste sæson. 

Danskeren, 23 år, har kontraktudløb i sommeren 2027.

ATLETICO MADRID
Vi berørte lige, at der var tilbud på O'Riley i januar, og det kunne Tipsbladet tilbage i marts afsløre kom fra Atletico Madrid. Buddet var på 156 millioner kroner, men dengang krævede Celtic omkring 215. Atletico Madrid vendte aldrig tilbage. 

Læs historien her.

O'Riley er i gang med en stærk halvsæson, og det kan drive prisen op over de 200 millioner kroner, som Celtic i januar krævede for ham. Hvis Atletico Madrid var interesseret i januar, er de nok også til sommer.

Her kan der være større konkurrence om O'Rileys signatur, men Atletico Madrid er en stor klub, der også for Matt O'Riley må være interessant at komme til.

PREMIER LEAGUE
Det her er lidt snyd, at vi slår den sammen, men Premier League-klubbne må og skal være interesseret i at få fingrene i Matt O'Riley.

Han har vist i Celtic, at han kan begå sig på et højt niveau i både de største skotske kampe såvel som kampene i Champions League, og så er det faktum, at han har engelsk statsborgerskab, også interessant for de engelske klubber, der til dels kæmper lidt mod brexit-reglerne i forhold til udenlandske spillere.

En spiller som Matt O'Riley bør være interessant for subtop-klubber som West Ham United, Brighton, Everton og Crystal Palace.