Foto: Mikkel Beck
Generelle

Her er Lucas Andersens kontrakt med QPR

Lucas Andersens agent Mikkel Beck har nu afsløret, at den tidligere AaB-profil har fået en kontrakt med en varighed på halvandet år i Queens Park Rangers.

Lucas Andersen blev mandag præsenteret i Queens Park Rangers, men den engelske klub meldte i første omgang ikke noget ud om varigheden af den tidligere AaB-kaptajns kontrakt. 

Nu er der dog kommet klarhed over Lucas Andersens aftale med Championship-klubben, for på X har danskerens agent Mikkel Beck nu afsløret, at der er tale om en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025. Opslaget er efterfølgende blevet slettet.

Mikkel Beck tørnede i øvrigt selv ud for Queens Park Rangers i løbet af sin aktive karriere. 

I forbindelse med mandagens præsentation satte Lucas Andersen selv lidt ord på sit skifte til Queens Park Rangers.

- Jeg er så spændt. Dette er en stor mulighed, og jeg er virkelig taknemmelig og stolt over at repræsentere klubben og spille på et historisk stadion. I Danmark er engelsk fodbold meget populært. Man hører meget om Premier League og Championship, så jeg glæder mig virkelig til det.

- Dette er endnu en drøm, der går i opfyldelse for mig. Jeg vil gøre alt for at opnå, hvad der er muligt, lød det fra den 29-årige Lucas Andersen. 

I Queens Park Rangers bliver Lucas Andersen genforenet med den tidligere AaB-cheftræner Marti Cifuentes.