Foto: IMAGO
Premier League

Lucas Andersen: Derfor skifter jeg til QPR

Lucas Andersen har mandag gennemført sit skifte til den engelske traditionsklub Queens Park Rangers.

Den danske offensivspiller Lucas Andersen fik i slutningen af januars tranfervindue ophævet kontrakten med AaB, og få dage efter lukkedagen for vinduet er han skiftet til den engelske klub Queens Park Rangers.

I et interview på klubbens hjemmeside fortæller han om, hvordan han ser på skiftet til sin nye klub.

- Jeg er så spændt. Dette er en stor mulighed, og jeg er virkelig taknemmelig og stolt over at repræsentere klubben og spille på et historisk stadion. I Danmark er engelsk fodbold meget populært. Man hører meget om Premier League og Championship, så jeg glæder mig virkelig til det, siger han og fortsætter:

- Dette er endnu en drøm, der går i opfyldelse for mig. Jeg vil gøre alt for at opnå, hvad der er muligt, lyder det fra Lucas Andersen.

Endvidere betyder det, at han bliver genforenet med den tidligere AaB-cheftræner Marti Cifuentes.

- Det bliver fantastisk at slutte mig til ham igen. Jeg kender hans spillestil, og jeg ved, at han kender mine evner, så det er en god start, fastslår danskeren, som desuden slår fast, at han ser frem til den fysiske karakter, som den næstbedste engelske række har.

Desuden har Andersens agent Mikkel Beck også spillet for QPR. Det var et lejeophold i 2000, hvor det blev til 11 kampe og fire mål.

- Han har masser af gode historier om klubben, og han har fortalt mig om nogle mål, han scorede, fortæller Lucas Andersen, som håber på at kunne fortælle noget tilbage.

QPR er i øjeblikket under nedrykningsstregen med tre point op til den rigtige side.