• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Hjertevarm gestus af Mads Hermansen

Foto: Getty Images

Mads Hermansen vinder ikke kun hjerter for sit spil på banen i Leicester City.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Mads Hermansen har fået en forrygende start på tilværelsen i Leicester City, hvor han har været fast mand fra første dag under klubbens nye cheftræner Enzo Maresca.

Fire sejre og et nederlag og en plads i toppen af The Championship er facit for Mads Hermansen i sin nye klub. Men det er ikke kun på banen, at han smelter Leicester-hjerter.

Efter fredagens sejr på 4-1 over Southampton havde den tidligere Brøndby-keeper udset sig en ung medrejsende Leicester-fan, som ikke kommer til at glemme den 15. september 2023 lige foreløbigt.

Landsholdskeeperen forærede sin kamptrøje til den unge fan, som slet ikke kunne skjule sin begejstring. Nederst i artiklen kan du se den hjertevarme handling af Mads Hermansen, som naturligt er blevet rost for sit storsind.

Og på banen høstede danskeren også roser for sin indsats mod Southampton.

- Han lavede en superredning på Ché Adams, hvor han reagerede hurtigt og var vågen. Men det var ikke den eneste redning, som danskeren havde i endnu en god kamp, selvom jagten på et clean sheet fortsætter. Han var ikke lige så god med fødderne, men hans holdkammerater var omvendt heller ikke gode til at være i ordentlige positioner, skriver Leicester Mercury.

Mediet, der dækker Leicester City stolpe op og stolpe ned, giver desuden Mads Hermansen karakteren syv. Samme karakter får Wilfred Ndidi, Kiernan Dewsbury-Hall, Kasey McAteer og Jamie Vardy, mens Stephy Mavididi var højdespringeren med en karakter på otte ud af 10.

Mads Hermansen, 23 år, skiftede denne sommer Brøndby IF ud med Leicester City for et beløb omkring 52 millioner kroner. Han afløste Marvin Schwäbe efter mesterskabet i 2021, og siden har han ikke set sig tilbage.

Leicester City indtager andenpladsen i The Championship, hvor man kun er overgået af Preston, der med deres 16 point er et enkelt foran Premier League-nedrykkerne, hvis ambition er at tage den direkte retur til det fineste engelske selskab.