Video : Tipsbladet
Generelle

Højbjerg nævnes som Ajax-emne, men…

Pierre-Emile Højbjerg nævnes i hollandsk medie som et muligt emne i Ajax - men danskeren virker for dyr for den kriseramte storklub.

AFC Ajax har haft et horribelt efterår, og storklubben er aktuelt helt nede som nummer 12 i den hollandske række. Det skal der rettes op på i foråret, og i den forbindelse vil klubben have en ny mand til den defensive midtbanespiller med lederegenskaber.

Det skriver Voetbal International.

Fodboldmediet nævner samtidig fire navne, der er blevet nævnt som potenitielle emner Ajax, og et af dem er Pierre-Emile Højbjerg. Han er røget ud af idealopstillingen i Tottenham i dette efterår og har blot fået fuld tid i to ligakampe i efteråret. 

Desuden var Højbjerg også et meget varmt emne i Ajax i sommeren 2020, hvor klubben ifølge daværende cheftræner Erik ten Hag var meget tæt på at hente den danske midtbanekriger, før han skiftede til Tottenham.

Dog, skriver Voetbal International, virker Højbjerg til at være et for dyrt alternativ lige nu.

Foruden Højbjerg nævnes hollandske Azor Matusiwa fra Reims og den gamle kending Donny van de Beek fra Manchester United også som kandidater, omend sidstnævnte ikke ligefrem er defensiv midtbanespiller.

Pierre-Emile Højbjerg, 28 år, har halvandet år tilbage af sin kontrakt med Tottenham.