• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Hollandsk legende træder på fyret landsmand

Foto: Getty Images

Mark van Bommel er blevet fyret som træner for Wolfsburg, og det er ingen overraskelse for hollandsk legende.

Af Kenneth Jensen

Hollandske Mark van Bommel fik søndag sparket som træner for den tyske klub Wolfsburg, og dermed er han igen ledig på markedet.

Som om det ikke var nok for den tidligere PSV-træner at miste jobbet, må han i nederlagets stund nu også høre på, at han ikke er en specielt god træner. Det er i hvert fald, hvad legenden Marco van Basten indikerer.

I programmet Ziggo Sport siger tidligere Feyenoord-træner Giovanni van Bronckhorst, at det er uheldigt, mens Marco van Basten altså træder på en mand, der allerede ligger ned.

- Det overrasker mig ikke. Jeg har ikke store tanker om ham som træner, men det er udelukkende baseret på min egen erfaring med ham, siger Marco van Basten, der erkender, at de to ikke kom specielt godt ud af det sammen, da van Basten var landstræner for Holland, mens van Bommel var spiller:

- Vi havde forskellige ideer på det tidspunkt, og jeg synes ikke, han har særlig meget substans i måden, han agerer på som træner. Når han talte, talte han om alt muligt - bare ikke om fodboldting. Det kan spillere godt se igennem. Jeg er ikke overrasket over dette, for at være helt ærligt. Jeg har ikke monopol på visdom, men det er bare, hvad jeg føler.

Mark van Bommel var spiller på det hollandske landshold fra 2000 til 2012 og spillede 79 landskampe. Marco van Basten, der selv var en stor landsholdsspiller, var landstræner fra 2004 til 2008.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020