Video : Tipsbladet
Generelle

Huddersfield køber dansk midtbanespiller

Huddersfield har netop bekræftet, at man har hentet den 24-årige Lasse Sørensen i Lincoln City

Fra én League One-klub til en anden.

Det er virkeligheden for den 24-årige danske midtbanespiller Lasse Sørensen, der skifter fra Lincoln til Huddersfield på en kontrat, der løber frem til 2027. 

Sportsdirektør i Huddersfield , Mark Cartwright, fortæller da også, at man længe har haft et godt øje til danskeren, og derfor glæder klubben sig over, at handlen nu endelig er i hus.

- Lasse er en spiller, som vi ret tidligt udså os, og vi har længe haft et stort ønske om at få denne her aftale over målstregen i så god tid som muligt. Vi er glade for at han allerede har skrevet under nu.

Huddersfield er netop rykket ned fra Championship, og danske Lasse Sørensen kender da også League One bedre end de fleste, da han har spillet et hav af kampe i rækken for Lincoln City. 

- Med over 100 kampe i League One, kender han ligaen rigtig godt, og Michael (cheftræner i Huddersfield, red) har gjort klart, at han har en god arbejdsmoral, der er en af hans prioriteter. Lasse Sørensen passer til profilen for både den type spiller og person, vi ønsker i klubben fremover, lyder det fra sportsdirektøren på klubbens hjemmeside.

Foruden Lincoln City har Lasse Sørensen også en fortid i engelske Stoke City, hvor han fik sin Premier League-debut i en sejr på 2-1 mod Swansea tilbage i 2018. I kampen noterede danskeren sig for en assist, men det var ikke nok til at overleve i rækken. Kampen er den eneste Premier League-kamp, som danskeren står noteret for indtil nu.

Den 24-årige midtbanespiller har fået sin fodboldopvækst i Esbjerg fB, som han dog kun repræsenterede på ungdomsniveau, inden han i 2016 skiftede til Stoke City.