Generelle Ole Hoffskov

Ingen transfersnak: Han bør være mere proaktiv

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bologna-træner Sinisa Mihajlovic mener, at Andreas Skov Olsen bør være i stand til at vise mere, selv om han ikke spiller på sin foretrukne plads.

Af Ole Hoffskov

Både belgiske og danske medier skriver søndag formiddag, at Andreas Skov Olsen er meget tæt på et skifte fra Bologna til Club Brugge for knap 50 millioner kroner, men de skriverier synes de ikke at have læst i Italien.

På søndagens pressemøde med Bologna-træner Sinisa Mihajlovic spurgte journalisterne overhovedet ikke ind til den danske landsholdsspillers fremtid, som altså snart synes at ligge uden for støvlelandets grænser.

I stedet blev der spurgt ind til offensivspillerens rolle på holdet forud for morgendagens Serie A-kamp mod Napoli.

- Andreas Skov Olsen har det godt. Han gjorde det også godt mod Cagliari. Nogle gange bør han være mere proaktiv, selv om han ikke spiller på sin foretrukne position. Vi har mange løsninger, så jeg ved ikke, hvem der spiller i morgen, men jeg ved, at jeg i Andreas Skov Olsen har en spiller, der kan dække to positioner, siger Mihajlovic ifølge Tuttomercatoweb.

Andreas Skov Olsens foretrukne position er på højre kant, men i Bologna er han på det seneste blevet brugt som en slags wingback, og det er altså på den position, cheftræneren mener, han bør være i stand til at vise mere.

Den 24-årige dansker har spillet 18 kampe for Bologna i denne sæson uden at score.