Video : Tipsbladet
Generelle

- Jeg er 100 procent sikker på, at han skifter

En tidligere Celtic-stjerne er 100 procent sikker på, at Matt O'Riley forlader klubben til sommer.

Det er ikke et spørgsmål, om Matt O’Riley forlader Celtic til sommer. Det er snarere et spørgsmål om, hvor Matt O’Riley tager hen.

Sådan lyder det i hvert fald fra den tidligere Celtic-stjerne Georgios Samaras.

Tipsbladet kunne for nylig fortælle, at Atletico Madrid i januar bød på den danske stjerne. Nærmere bestemt var den spanske storklub klar til at leje Matt O’Riley med en forpligtelse om, at de skulle købe ham fri til sommer for 156 millioner kroner. Et tilbud, Celtic afviste.

Men ovenpå en fantastisk sæson vil Celtic altså ikke være ligeså heldige med at holde på danskeren til sommer, lyder det.

- Jeg er 100 procent sikker på, at Matt O'Riley forlader klubben efter denne sæson, siger Georgios Samaras ifølge Daily Record og tilføjer:

- Han smutter. Han havde en fantastisk sæson sidste år, og han har haft endnu en fantastisk sæson i år, og vi ser ham udvikle sig år for år. Han kom fra League One i England, og han giver sit hold noget hver eneste uge. Han er så talentfuld. Hans mål, hans assists, hans generelle præstationer... Jeg synes, han er på toppen af sin Celtic-karriere. Nu er det bedste for ham og klubben at gå ud og finde det bedste skridt for ham.

- Han kan spille på ethvert hold, det er helt sikkert. Ok, det ville være sværere at spille for et af de fire bedste i England, og han er nok ikke klar til at slutte sig til en af de klubber endnu - men jeg er ikke i tvivl om hans evne til at tage hen og præstere på et lignende niveau i Premier League.

Som Tipsbladet kunne fortælle i februar, kræver Celtic i omegnen af 217 millioner kroner for Matt O’Riley.

Den 23-årige danske landsholdsspiller har i indeværende sæson leveret imponerende 16 assister og 13 mål i 42 optrædener.