Video : Tipsbladet
Generelle

Spritstiv i populært tv-program

Jesper Christiansen var i 2009 havnet i et sort hul, der endte i en lejlighed med fællessang og et glemt interview med Go' morgen Danmark.

I 2009 var den tidligere FC København-keeper Jesper Christiansen på toppen af sin karriere, da han blev ramt af en alvorlig skade i albuen, der endte med at sende ham på sidelinjen.

Skaden tog hårdt på den nu pensionerede målmand, der både havde snakke med udenlandske klubber om et stort skifte og stod til at skulle overtage fra Thomas Sørensen på det danske landshold.

Sådan skulle det ikke gå på grund af skaden, og derfor måtte han se Johan Wiland overtage i FCK, mens Stephan Andersen stod for det danske landshold i en kamp mod Portugal, som Jesper Christiansen var inde og se sammen med nogle venner.

Faktisk havde han slet ikke lyst til at se kampen og endte med at drikke sorgerne væk. Det blev til en våd nat og et forkortet interview, som Jesper Christiansen aldrig før har fortalt om.

Det åbner han nu op om i et tv-program hos Tipsbladets søstermedie SpilXperten.

- Da mine venner begyndte at sige, at nu ville de tøffe hjemad (efter landskampen, red.), så var jeg et helt andet sted. Jeg skulle bare i hegnet og var i et sort hul. Jeg satte mig over til nabobordet og drak videre med nogle, som jeg ikke kendte, siger han og fortsætter.

- Det går sådan, at jeg ikke kan huske så meget af natten. Klokken halv seks får jeg et opkald fra min ekskæreste, der spørger, hvor jeg er henne, fordi hun havde hørt fra mine venner, at de var taget hjem for længst.

- Da jeg tager det opkald er jeg i en lejlighed, hvor et andet menneske sidder og spiller guitar og synger. Der sidder en masse mennesker, som jeg ikke kender, men jeg synger med på fællessangene.

Med ekskæresten i røret går Jesper Christiansen ned på gaden og ved hjælp af hende, bliver der bestilt en taxa til ham, som kører ham hjem til sig selv. Han når dog ikke at lukke øjnene særligt længe, før Go' morgen Danmark er i røret.

De har et indslag om Cristiano Ronaldo, som Jesper Christiansen har lovet at tale om, da han har spillet mod ham.

- Jeg starter med at sige, at jeg ikke skal snakke med nogen. Efter snakke frem og tilbage i et par minutter går vi i gang. Jeg har Morten Resen i røret bankestiv. Jeg har fået genfortalt noget af det. Folk troede jo, at jeg havde ligget og sovet og blevet vækket midt i det. Jeg laver interviewet, hvor han spørger mig om Ronaldo. Der er bare stilhed, indtil jeg svarer: "Han er virkelig god."

- Så kommer han med et nyt spørgsmål efterfulgt af en ny lang pause, hvor jeg kommer med samme kedelige svar. Og så siger han: "Jeg tror bare vi siger tak til Jesper for denne gang, og så cutter de mig bare af."

Jesper Christiansen fik dog lov til at komme i Go' morgen Danmark sidenhen, selvom han græmmer sig ved sin optræden i 2009.

I afspilleren ovenfor kan du selv høre Jesper Christiansen fortælle sin historie.