Jürgen Klinsmann vild med FCM-spiller
Foto: Getty Images
Generelle

Jürgen Klinsmann vild med FCM-spiller

Sydkoreas tyske træner er vild med sin offensiv og nævner blandt andre Cho Gue-sung fra FC Midtjylland.

Siden sommerskiftet fra Jeonbuk Hyundai Motos til FC Midtjylland er Cho Gue-sung hurtigt blevet en nøglespiller på Heden, og angriberen har allerede scoret seks mål og lagt op til yderligere to i Superligaen.

Samtidig er Cho Gue-sung en vigtig mand på Sydkoreas landshold, hvor han er startet inde i de seneste syv kampe, som har budt på fem sejre og to uafgjorte.

Og den sydkoreanske succes skyldes ikke mindst den offensiv, Cho Gue-sung er en del af. I hvert fald er landstræneren, den tyske legende Jürgen Klinsmann, vild med sine offensivspillere.

- Jeg mener, vores hold er meget talentfuldt, fordi vi har fire spillere, der kan gøre det meget vanskeligt for enhver modstander, siger Klinsmann på et pressemøde og nævner ifølge Korea Times specifikt Son Heung-min fra Tottenham Hotspur, Lee Kang-in fra Paris Saint-Germain, Hwang Hee-chan fra Wolverhampton Wanderers og Cho Gue-sung.

- Så vi er velsignede. Vi har også meget disciplinerede forsvarsspillere som Kim Min-jae (fra Bayern München) og andre store spillere. Vi har lige nu en gruppe spillere, der vokser, og de vokser sammen. I de sidste seks, otte måneder er vi vokset sammen.

Sydkorea skal i januar deltage i den såkaldte Asian Cup, som afvikles i Qatar. Turneringen spilles fra 12. januar til 10. februar.

I alt står Cho Gue-sung noteret for 28 landskampe med syv mål til følge. I sidste uge scorede han et mål og lavede en assist i en storsejr over Singapore, mens han ikke kom på måltavlen i en sejr over Kina tirsdag.