Foto: Getty Images
Generelle

Kæmpe navn i spil til Zornigers tidligere job

Tidligere hollandsk stjerneangriber kan overtage Alexander Zornigers gamle job på Cypern.

Den tidligere Brøndby-træner Alexander Zorniger stod i spidsen for Apollon Limassol i et års tid frem til oktober 2022, og han nåede at gøre klubben til cypriotiske mestre, inden han blev fyret for en lunken start på den efterfølgende sæson.

Nu har Apollon Limassol igen fyret cheftræneren, idet serberen Vladam Milojevic har fået sparket, og dermed er klubben på udkig efter en ny boss. Jobbet kan lande i hænderne på en verdensberømt hollænder. 

Ifølge Voetbal International er den tidligere hollandske stjerneangriber Dirk Kuyt på blokken i Apollon Limassol, der er på en skuffende syvendeplads efter 14 kampe. Dirk Kuyt har senest stået i spidsen for ADO Den Haag, og derudover har han været U19-træner i Feyenoord.

Som aktiv opnåede 43-årige Dirk Kuyt over 100 landskampe for Holland, og på klubplan spillede han blandt andet over 200 kampe for Liverpool. Han repræsenterede også Feyenoord, FC Utrecht og Fenerbahce. 

Apollon Limassol lurer angiveligt også på at hyre en anden tidligere hollandsk stjerneangriber, Roy Makaay, som assistenttræner for Dirk Kuyt.