Kasper Schmeichel er for første gang i karrieren i gang med en sæson som førstemålmand i The Championship, og i den første måned i Leeds har han gjort det så godt, at han kan blive månedens spiller.

Af Simon Møbjerg Sørensen

23-årige Kasper Schmeichel skiftede i sommerpausen League Two og Notts County ud med The Championship og Leeds United. Her har han gjort det så godt, at han er i betragtning til at blive månedens spiller i rækken. Det siger Peter Beagrie, der er med til at kåre månedens manager og månedens spiller.

- For mig at se har Kasper Schmeichel fra Leeds været outstanding. Jeg har været så heldig at se ham på tæt hold et par gange, og for mig er han månedens spiller, siger Beagrie til Sky Sports.

Foreningen The Football League står for de månedlige kåringer af de bedste spillere og managere i Championship, League One og League Two.

Kåringerne for august foreligger snart, og det kan altså blive en dansker, der snupper én af dem. Schmeichel har spillet fem kampe for Leeds i august og holdt buret rent i to af dem. Leeds har fået 10 point af 15 mulige.