• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Quvang

Klopp om Ballon d'Or: Jeg forstår det ikke

Foto: Getty Images

Der var flere ting ved mandagens Ballon d'Or-kåring, som Jürgen Klopp ikke forstod.

Af Jacob Quvang

Mandag aften vandt Lionel Messi Ballon d'Or for syvende gang, og det gjorde han foran blandt andet Robert Lewandowski, hvilket har undret en del. 

For polakken var i manges øjne den rette vinder efter forrygende form for Bayern München, hvor han har scoret mål på samlebånd. 

Liverpools tyske manager Jürgen Klopp forstår da heller ikke, at Messi vandt prisen foran Lewandowski. Det fortæller han på et pressemøde forud for Liverpools kamp onsdag aften mod Everton. 

- Du kan altid give den til Lionel Messi for den karriere, han har haft. Men hvis du denne gang ikke giver den til Robert Lewandowski, så kommer han aldrig til at vinde den, lyder det fra Klopp.

Det var dog ikke det eneste, som overraskede ham. Han havde forventet, at hans egen talisman Mohamed Salah ville slutte højere end den syvendeplads, som han endte på. 

- For at være helt ærlig så var jeg overrasket over hans position. Det er journalisternes stemmer? Det er jeres stemmer. Hvis du synes, at han skulle ende højere, så overbevis dine kolleger, lyder det spidst fra tyskeren. 

Mohamed Salah har da også været i strålende form i denne sæson, og særligt i Premier League har han været enestående med 11 scoringer og ni oplæg i blot 13 kampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020