• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Klubskifte på vej? Her er hans løn, FC København

Foto: Getty Images

FC København meldes ude efter den svenske angriber, som lige nu tjener et overskueligt beløb, hvis de danske mestre vælger at punge ud.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Mikael Ishak har bombet mål ind på stribe for Lech Poznan.

Derfor er hans navn også eftertragtet rundt omkring i fodboldeuropa. Selvom kontrakten først udløber til sommer, så peger det i retning af et januarskifte for Ishak, der tidligere har været på kontrakt i Randers FC.

Blandt andre blev FC København meldt ude efter angriberen sammen med Malmö FF, Galatasaray og Olympiakos. Det skrev Fotbolldirekt.

Det giver også god mening at FC København er på udkig efter en gardering til angriberpositionen, hvor Andreas Cornelius har haft flere skavanker i løbet af sit første halve år i klubben.

Vælger FC København at gå efter ham, så er det ikke uoverskuelige summer, som de skal hoste op med. Han tjener således omkring 1,5 millioner kroner om året, skriver polske Gol24.

Tidligere har det dog været fremme, at Mikael Ishak forlanger omkring 6,7 millioner kroner om året for at forlænge sin aftale med Lech Poznan. Det er dog et beløb, som er langt ude for polakkernes rækkevidde.

Det er til gengæld et beløb, som FC København godt kan honorerer deres spillere. Der er dog langt flere omstændigheder, som både klub og spiller skal blive enige om, ligesom der også kun på nuværende tidspunkt er tale om interesse.

Mikael Ishak, 29 år, har scoret over 50 mål for Lech Poznan i knap 100 kampe.