Video : Tipsbladet
Generelle

Kontakter UEFA efter FCK-kamp: Dybt forkasteligt!

Spillerforeningen reagerer nu på tordenvejret, som FC Københavns kamp tirsdag blev afviklet i.

Det var mildest talt uvejr, FC København i Polen tirsdag aften mod Rakow i Champions League-kvalifikationen, og flere fra den københavnske lejr stillede sig uforstående over for, at kampen ikke blev udskudt grundet tordenvejr.

Jacob Neestrup fortalte eksempelvis, at det provokerede ham dybt, at kampen blev startet, mens Nicolai Boilesen kaldte det en skandale.

Nu får FCK opbakning fra Spillerforeningen.

- Spillernes sikkerhed er alfa og omega, og vi må konstatere, at der ikke blev taget hånd om den fra officiel side i forbindelse med tordenvejret i starten af Rakow-FCK-kampen i går aftes. Det er dybt forkasteligt, at UEFA ikke udskyder kampen, som den åbenlyst burde være blevet, lyder det Michael Sahl Hansen, direktør i Spillerforeningen, i en pressemeddelelse.

- Vi kan høre fra de involverede, at der også op til kampen var flere store tordenbrag og lyn tæt på, men at der ikke blev gjort yderligere fra officials omkring kampen, andet end at de ”holdt øje med det”.

Derfor vil Spillerforeningen nu kontakte UEFA, der altså står bag Champions League, sammen med den internationale spillerforening.

- Vi bakker på det kraftigste op om kritikken fra både spillere og ledere i FCK-lejren, og vi vil nu sammen med den internationale spillerforening, FIFPRO, rette henvendelse til UEFA i forhold til protokollerne på området. Vi kan på ingen måde acceptere, at man gambler med spillernes ve og vel.

FC København vandt kampen med 1-0. Der er returopgør i næste uge, hvor Rakow gæster Parken.