• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Lionel Messi skadet - nu rasler billetprisen ned

Foto: Getty Images

Inter Miami har været nødsage til at sænke billetpriserne efter Lionel Messis skade.

Af Ole Hoffskov

Lionel Messis ankomst til Inter Miami har sat hele Major League Soccer på den anden ende.

Alle vil se giraffen, og det har Inter Miami naturligvis gjort til en god forretning. Forud for sæsonen fordoblede klubben, som er ejet af David Beckham, ifølge Yahoo Sports prisen for sæsonkort, mens billetprisen blev sat op med svimlende 500 procent. 

Nu er giraffen imidlertid ikke at se.

Lionel Messi er skadet, og selv om der ikke er kommet en endelig udmelding om hans tilstand, ventes den argentinske superstjerne at være ude i en længere periode. Det er med det samme smittet af på billetpriserne.

Inter Miami har således sænket prisen gevaldigt på billetter til klubbens næste hjemmekamp, og det er sket som en direkte konsekvens af, at klubben kan konstatere, at mange af de 21.000 sæder på hjemmebanen er ledige.

Billetprisen er den laveste siden Lionel Messis ankomst, og det hænger åbenlyst sammen med, at der ikke er samme interesse for Inter Miami, når argentineren ikke er med.

Onsdag tabte Inter Miami - uden Lionel Messi - den amerikanske pokalfinale til Houston Dynamo med Erik Sviatchenko på holdet, og Tipsbladet har i den forbindelse talt med den tidligere FC Midtjylland-stjerne. Læs interviewet her.