Video : Tipsbladet
Generelle

Lokalpolitiker er gal over alt for mange fejl på nyt stadion i Helsingør

Det nye stadion i Helsingør fremstår både sjusket og uværdigt, mener lokalpolitiker i Helsingør.

De har haft et nyt stadion i over et år, men der er alt for mange fejl og mangler på det nye anlæg, som har kostet mere end 80 millioner kroner.

Det siger byrådspolitiker Peter Poulsen (S) til Helsingør Dagblad.

Han er slet ikke tilfreds med, hvordan stadion ikke ligner det nye og dyre byggeri, det er. Og det har han klager over til til ledelsen i Helsingør Kommune.

Læs også:Silkeborg-spiller blev skadet på sin ferie: Det er noget lort

Blandt kritikpunkterne er, at udenomsarealerne er grimme, og at der er meget ukrudt, ligesom det flyder med cigaretskodder foran hovedindgangen. Samtidig er der døre, der binder og meget mere.

- Der er stadig alt for mange fejl og mangler. Og jeg må sige, at jeg bliver ked af det og skuffet og en lille smule gal over, at et nyt stadion til næsten 100 millioner kroner fremstår så sjusket og rodet og uværdigt, siger Peter Poulsen til Helsingør Dagblad.

Ifølge avisen lover Helsingør Kommune, at der bliver ryddet op og bragt de ting i orden, som er mulige at bringe i orden, til når FC Helsingør indleder sæsonen i NordicBet Ligaen den 13. september 2020 med en hjemmekamp mod Silkeborg IF.

Læs også:SIF overvejer FC Midtjylland-angriber: En stærk spiller

En af udfordringerne omkring stadion er også, at entreprenøren gik konkurs tidligere i år, hvorfor der er et økonomisk mellemværende mellem kommunen og entreprenøren.

Læs også:Færdig i SønderjyskE: Nicholas Marfelt rykker til Køge

Læs også:Kampprogram offentliggjort: Her er første spillerunde i NordicBet Ligaen

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 36. spillerunde