Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 36. spillerunde

Tipsbladet.dk er klar med sæsonens sidste udgave af Rundens Hold.

Blot en kamp resterer i Superligaen, og dermed er det blevet tid til sæsonens sidste udgave af Rundens Hold.

Sidste spillerunde søndag bød på OB-avancement til "Europa-finalen", og her møder fynboerne AGF, der tabte 0-1 på hjemmebane til Brøndby IF. AaB sluttede fornemt af med en sejr på udebane over de danske mestre fra FC Midtjylland, og FC København tog sølvmedaljerne efter en 2-1-sejr over FC Nordsjælland.

Vi har samlet de bedste individuelle præstationer.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 36. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Jesper Hansen, FC Midtjylland (3)
Det kan godt være, at Jesper Hansen indkasserede to mål mod AaB, men det ændrer ikke på, at veteranen leverede en fremragende præstation mellem stængerne. FCM-keeperen diskede blandt andet op med klasseredninger på afslutninger fra Rasmus Thelander og Jeppe Pedersen, og han satte et fint punktum for en flot sæson. 

Højre back: Andreas Bruus, Brøndby IF (4)
Casper Højer Nielsen har været ustoppelig på det seneste, men det ændrede sig, da han stod over for Andreas Bruus. Brøndby-spilleren var den formstærke AGF'er overlegen, og særligt i de første 45 minutter storspillede wingbacken på Ceres Park. Det har været et fremragende forår for Andreas Bruus, der nu virker til at være langt foran Jens Martin Gammelby.

Læs også:Her er målmanden, SønderjyskE er tæt på at hente

Central forsvarer: Sigurd Rosted, Brøndby IF (2)
Det har været op og ned for Sigurd Rosted i denne sæson, men Brøndby-spilleren slutter den med klar pil op. Stærk præstation mod AGF, hvor han blandt andet var med til at holde Patrick Mortensen i kort snor. 

Central forsvarer: Jores Okore, AaB (2)
Hvis det var Jores Okores sidste kamp for AaB, så sagde han farvel med manér. Jores Okore er blevet en del af et meget stærkt tremandsforsvar sammen med Rasmus Thelander og Mathias Ross Jensen, og cheftræner Jacob Friis vil helt sikkert være ked af, hvis det ikke kan fortsætte i næste sæson. Men det ligner, at Okore er på vej videre. 

Venstre back: Jørgen Skjelvik, OB (3)
Det var måske ikke Jørgen Skjelviks mest iøjefaldende præstation mod AC Horsens, men han gjorde mange ting rigtigt og byggede videre på den gode form, han har vist de seneste kampe. OB-spilleren skabte blandt andet fire målchancer.

Højre midtbane: Ibrahim Sadiq, FC Nordsjælland (1)
Ibrahim Sadiq var en af FC Nordsjællands bedste i nederlaget mod FC København, og hans dybe løb var en evig trussel for værternes defensiv. Det gjaldt ikke mindst for Pierre Bengtsson, der flere gange var på hælene og blandt andet begik et straffespark på Sadiq. En lovende spiller, der bare skal blive mere målfarlig. 

Central midtbane: Carlos Zeca, FC København (4)
FCK-kaptajnen leverede en rigtig Carlos Zeca'sk præstation. Han tacklede og sloges på den centrale midtbane, og han spillede med et stort overskud, selv om han efterhånden må være ved at være slidt oven på en lang sæson. Zeca steppede for alvor op i sæsonens sidste kamp. 

Læs også:Avis: Belgisk topklub viser interesse for AGF-stjerne

Central midtbane: Jesper Lindstrøm, Brøndby IF (1)
Brøndbys matchvinder lukkede sæsonen af på fornem vis, og han kan se tilbage på en mere end godkendt debutsæson i Superligaen. Spændende bliver det at følge ham efter sommerferien. 

Venstre midtbane: Patrick Olsen, AaB (4)
Et godt bud på sæsonens bedste indkøb. For et år siden rykkede Patrick Olsen ned i 2. division med FC Helsingør, men i denne har han været en profil i Superligaen, og søndag rundede han af med et mål og en toppræstation mod FC Midtjylland. Hatten af for Patrick Olsen. 

Angriber: Jonas Wind, FC København (2)
FCK-fansene glæder sig til at se Jonas Wind tilbage i absolut topform, og søndag sendte han et signal om, at han er på rette vej. Først scorede han på hovedstød efter et hjørnespark, og i anden halvleg stod Wind bag assisten til Dame N'Doye, der blev matchvinder for FCK mod FC Nordsjælland. 

Angriber: Mikkel Hyllegaard, OB (1)
Mikkel Hyllegaard er en utrolig hurtig mand, og den fart skulle OB-angriberen bruge til at gøre livet surt for AC Horsens' defensiv søndag eftermiddag. Det lykkedes til fulde. Hyllegaard scorede det vigtige mål til 1-1, og han burde have scoret allerede i første halvleg, da han var helt alene med Matej Delac. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Læs også:Medie: Dansk interesse for Club Brugge-målmand

Læs også:AGF-profil om nederlag til Brøndby: Det kunne ikke være mere ligegyldigt

Læs også:FC Midtjylland-lejr ser gerne Pione Sisto vende hjem

Læs også:Sviatchenko åbner op for at blive i FCM: Champions League lokker