Video : Tipsbladet
Generelle

Lurede på dansker: Henter Man City-spiller istedet

Den engelske traditionsklub er meget tæt på at kunne præsentere en ny forstærkning fra Manchester City.

Middlesbrough har sendt deres tre målmænd Joe Lumley, Sol Brynn og Zach Hemming på udlån til Reading, Swindon Town og Kilmarnock.

Det har skabt lavvande på keeperpositionen, så Championship-klubben har de seneste uger været sat i forbindelse med flere forskellige målmænd.

Særligt er Newcastles Karl Darlow og danske Daniel Iversen fra Leicester City blevet nævnt. Nu tyder noget på, at Middlesbrough har fundet deres nye førstemålmand andetsteds.

The Northern Echo skriver, at det forventes, at Manchester Citys reservekeeper Zack Steffen kommer til klubben på en lejeaftale for den kommende sæson. 

27-årige Zack Steffen har siden ankomsten til Manchester City fra Columbus Crew primært været reserve bag Ederson. Med tilgangen af Stefan Ortega fra Armenia Bielefeld bliver vejen til spilletid ikke nemmere i Manchester.

Ender Zack Steffen i Middlesbrough, som meget tyder på ifølge The Northern Echo, så bliver Daniel Iversen med al sandsynlighed også streget fra blokken i den nordengelske klub.

Middlesbrough har allerede hentet en reservekeeper i Liam Roberts fra Northampton Town, og det er højst usandsynligt, at Daniel Iversen ønsker et skifte, hvor han ikke er garanteret spilletid.

Daniel Iversen, 24 år, bør være i høj kurs efter sin flotte sæson hos Preston North End, hvor han stod mere eller mindre alle kampe i The Championship. Tidligere har de også være interesseret i at tilknytte ham på en ny aftale.

I første omgang skal han tilbage til Leicester, hvor han skal konkurrere med Kasper Schmeichel og Danny Ward om spilletiden, hvis ikke andre klubber rækker ud efter ham, inden transfervinduet lukker i.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.