• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Obaida El-Itr

Malmö-AC har fået pacemaker: Glad for at han lever

Foto: Getty Images

At Malmö FF's danske Anders Christiansen kæmper med hjerteproblemer har påvirket resten af truppen, erkender cheftræner.

Af Obaida El-Itr

Onsdag eftermiddag meldte Malmö FF ud, at den danske midtbanespiller Anders Christiansen har fået en pacemaker indopereret. Noget af et slag for Allsvenskan-klubben, som i resten af sæsonen må se bort fra danskeren.

Det skyldes, at han skal undersøges yderligere den kommende tid.

Svenske Aftonbladet har talt med cheftræner Henrik Rydström, som sætter ord på den hårde situation.

- Jeg er glad for, han lever. Vi var alle bekymrede. Det vigtigste er, at han er under opsyn og får hjælp. Vi er i kontakt med ham hele tiden. Uanset om han spiller eller ej, vil han være en vigtig del af vores hold.

- Det er en forbandet barsk besked. Han er en vigtig spiller for os, men det vigtigste er, at han kan leve videre. Truppen kender til det, men alt er meget nyt for os. Vi forsøger at give hans holdkammerater så megen information, som vi kan.

Cheftræneren lægger ikke skjul på, at det har påvirket spillerne.

-  Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke er påvirkede af det, der er sket med Anders. For han er et utroligt menneske. Han er vores anfører og har stået i spidsen for det her hold i flere år.

- Ingen ved, hvordan spillerne reagerer, men det vigtigste er, at vi taler med hinanden om det. Og vi holder naturligvis også kontakt til Anders.

Anders Christiansen har kontrakt med Allsvenskan-klubben frem til vinter 2024. Han kom til klubben i 2018 fra Gent og har siden udviklet sig til at blive en af de største profiler i den bedste svenske række.