Video : Tipsbladet
Generelle

Disse klubber jagter også Alexander Bah

Hoffenheim og Brentford jagter også den danske landsholdsbobler, der dog virker til at være på vej til Benfica.

Alexander Bah har i ugevis været sat i forbindelse med et skifte fra Slavia Prag til Benfica, og mere og mere tyder på, at den danske landsholdsbobler fortsætter karrieren i den portugisiske storklub.

Men intet er endnu officielt, og derfor kan Benfica da heller ikke vide sig helt sikre på, at Alexander Bah havner i Lissabon.

Ifølge det tjekkiske medie Sport er der nemlig også andre klubber, der blander sig i jagten og vil forsøge at gafle højrebacken. Der er tale om to danskerglade klubber: Hoffenheim fra Bundesligaen og Brentford fra Premier League.

Brentford var, skriver mediet, endda allerede ude efter den tidligere HB Køge- og SønderjyskE-spiller i januar.

Premier League-klubben har også været sat i forbindelse med en anden dansk højre back denne sommer i form af Rasmus Nissen Kristensen fra RB Salzburg, men han ventes at skifte til Leeds United. 

Både Brentford og Hoffenheim er ifølge Sport villige til at betale det samme som Benfica, hvilket efter sigende er 60 millioner kroner plus diverse bonusser. Og så er det ellers op til Alexander Bah at vælge, hvor han vil spille.

24-årige Alexander Bah har spillet halvandet år i Slavia Prag, og i den netop overståede sæson diskede han op med seks mål og 10 oplæg på 41 kampe. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.