Video : Tipsbladet
Generelle

Medie: Her er prisen for O'Riley - til sommer

Matt O'Riley skal ingen steder denne januar, men til sommer er sagen en anden, og her vil Celtic tage sig godt betalt.

Matt O'Riley er så småt ved at vokse sig for stor til den skotske liga, og det lader blot til at være et spørgsmål om tid, før Celtic scorer kassen for ham. 

Det bliver dog ikke i denne måned, at man vælger at sende ham afsted til en større adresse. O'Riley bliver ellers regelmæssigt rygtet væk fra Celtic, men ifølge Football Insider, så skal han ingen steder nu her.

Dermed vil man altså råde over ham til foråret, hvor det skotske mesterskab og den skotske pokalturnering skal køres i hus.

Til sommer er billedet dog anderledes, for her lader vejene til at skulle skilles, og Celtic ved godt, hvad deres danske juvel er værd. Helt konkret melder Football Insider, at klubben kræver minimum 20 millioner pund - 174 millioner kroner - for stjernespilleren, der har scoret ti gange og lavet 12 assister i 29 kampe på tværs af alle turneringer i denne sæson. 

Her er tale om, at det er en minimumspris, hvorfor den altså godt kan skyde i vejret, hvis O'Riley hæver niveauet  yderligere til foråret, eller at flere flokkes går i budkrig om hans underskrift. 

Når tiden kommer til, at O'Riley vinker farvel til Skotland, så vil de miste ligaens vel nok største profil. Læs mere her for at se, hvordan han har smadret ligaen i denne sæson.