• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Medie: Her er Tim Sparvs nye klub

Foto: Getty Images

Den tidligere FC Midtjylland-spiller har forladt græsk fodbold, men stopper ikke karrieren endnu. Han rykker hjem til Finland, lyder det.

Af Kenneth Jensen

Han er blevet 34 år og har kæmpet med skader i den senere del af karrieren, men Finlands kaptajn er ikke klar til at stoppe fodboldkarrieren.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller, der var i Danmarki seks år, har det seneste år spillet hos græske AE Larisa, men aftalen mellem parterne blev ikke forlænget, og i stedet forlod han kontraktfri klubben 1. juli.

Men Sparv lader nu til at have fremtiden på plads.

Det er det finske medie HS, der skriver, at Tim Sparv senere onsdag underskriver en kontrakt med den finske mesterklub HJK, der også i denne sæson fører ligaen. 

Tim Sparv, der har 83 landskampe på cv'et, har blot otte kampe i den finske række på cv'et. Han skiftede inden sin professionelle debut til Southampton og fik de otte kampe, da han i 2008 var udlejet fra Halmstad til VPS.

HJK spiller Champions League-kvalifikation mod Malmö FF senere onsdag, og der er returkamp på tirsdag. Men Sparv kan ikke spille med i de kampe, og det finske medie fortæller også, at der går et par uger, inden han er klar til at spille - formentlig fordi han ingen forsæson har haft.

Sparv spillede 19 kampe for AE Larisa.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020