• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Nu er han topkandidat foran Jess Thorup

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det ligner ikke længere, at Jess Thorup bliver klubbens næste cheftræner, lyder det fra tysk medie.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Jess Thorup var i dialog med VfB Stuttgart, da man fyrede Pellegrino Matarazzo tilbage i oktober.

Mens man blandt andre kandidater talte med den tidligere FC København-cheftræner, så blev assistenttræner Michael Wimmer udpeget til klubbens midlertidige træner.

På kort tid blev resultaterne bedre, og Wimmer blev ansat som cheftræner frem til årsskiftet. Siden er flirten med Jess Thorup forduftet, samtidig med at en anden kandidat i Alfred Schreuder fra Ajax har afvist jobtilbuddet.

Derfor peger pilen ifølge tyske Fussball Nachrichten på, at VfB Stuttgart har tænkt sig at forlænge samarbejdet med Michael Wimmer, som har hentet fire sejre i sine syv kampe i spidsen for klubben.

- Holdet er bag ham. Vi spiller god fodbold særligt i vores hjemmekampe, hvor vi scorede et gennemsnit på 1,5 point. Michi (Michael Wimmer) gjorde mere end hans job krævede af ham. Han gjorde det rigtig, rigtig godt og indsamlede en masse gode argumenter. Hvis du laver en analyse, så er han helt sikkert en topkandidat, siger klubbens sportsdirektør Sven Mislintat til Kicker ifølge Fussball Nachrichten.

Mediet skriver også, at det vil være "en stor overraskelse" hvis ikke Michael Wimmer bliver den permanente løsning i VfB Stuttgart. Sker det, så må Jess Thorup kigge sig om efter andre jobmuligheder.

Den 52-årige dansker har stået uden job siden bruddet med FC København tilbage i starten af november.