• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Karl Dorph Søe

Medie: Ny storklub ude efter ung dansker

Foto: Getty Images

Den 18-årige danske midtbanespiller Maurits Kjærgaard er efterhånden blevet et varmt navn i fodboldeuropa, og nu melder der sig en ny bejler.

Af Karl Dorph Søe

Den unge dansker har brændt banen af i østrigsk fodbold, og nu ligner det, at listen af potentielle købere bliver længere. 

Kjærgaard har tidligere været rygtet til AC Milan, Arsenal, Liverpool, Borussia Dortmund og Inter Milan, og nu beretter den normalt velinformerede italienske journalist Gianluigi Longari om, at AS Roma skulle være ude efter den unge dansker. 

I et tweet fortæller Longari, at Roma har været i kontakt med RB Salzburg om et eventuelt køb, men at det angiveligt skulle være relativt dyrt at hente den talentfulde midtbaneppiller. 

Maurits Kjærgaard, der har spillet ungdomsfodbold i Lyngby BK, er noteret for 2 mål og 4 assists i  indeværende sæson af den østrigske Bundesliga, som Red Bull Salzbrug fører komfortabelt. 

Den unge dansker har desuden haft nogle hæderlige præstationer i Champions League, hvor den østrigske storklub tørnede ud imod AC Milan, Chelsea og Dinamo Zagreb. 

Kjærgaard har kontraktudløb i sommeren 2026.