Generelle Kenneth Jensen

Medie: Superligaen var plan B for Skov Olsen

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller er tæt på at skifte til Club Brugge, og ifølge NordicBet var et skifte til FCK og Superligaen ikke udelukket, men også blot plan B.

Af Kenneth Jensen

Han har fyldt meget i transfervinduet, danske Andreas Skov Olsen, men nu er det snart slut med rygter om hans fremtid.

Den danske landsholdsspiller er tæt på at forlade italienske Bologna for i stedet at skrive under med Club Brugge, og ifølge NordicBet rejser Andreas Skov Olsen i dag til Belgen for at gennemgå et lægetjek fredag og skrive under med klubben, der ligger nummer to i rækken.

Det endte altså med at blive Club Brugge efter et langt vindue, hvor der har været masser af rygter om FC København. Og Nordic fortæller, at Andreas Skov Olsen var åben for et skifte til FC København og Superligaen, men at et skifte til Superligaen var plan B for Andreas Skov Olsens lejr, mens at blive i udlandet var plan A.

Plan A lykkedes altså, og FCK fik heller ikke denne gang fat i Andreas Skov Olsen, som man også i Ståle Solbakken-tiden har været interesseret i.

Den 22-årige dansker har haft det svært i Italien, hvor han - modsat på landsholdet - slet ikke er kampafgørende. Det er kun blevet til få scoringer og assists, og han har til tider måttet lægge øre til en offentlig skideballe fra træner Sinisa Mihajlovic. 

Danskeren blev i sommeren 2019 solgt fra FC Nordsjælland til Bologna, og nu er han altså tæt på at rykke til Belgien for at få gang i karrieren og blive kampafgørende igen.