• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Michael Schjønberg bliver træner i Serie-klub

Michael Schjønberg bliver træner i Serie-klub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere landsholdsspiller Michael Schjønberg skal træne Serie 1-klubben Aarup Boldklub.

Af Kenneth Jensen

Det lå nok ikke lige i kortene, at den tidligere landsholdsspiller Michael Schjønberg skulle være træner i Serie 1, men det er blevet en realitet, efter den 51-årige dansker har takket ja til et tilbud om at træne Aarup Boldklub fra Serie 1. Det er en Serie-klub fra Fyn.

Den tidligere landsholdsspiller med 44 landskampe på cv'et repræsenterede Esbjerg fB, Hannover, OB og Kaiserslautern i sin tid som spiller, og efter karrieren som spiller var forbi, bevægede han sig over i trænergerningen. Det har nu bragt ham Aarup Boldklub, der har lavet en etårig aftale med Schjønberg.

- Det er meget spændende, at vi kan få sådan en kapacitet til Aarup Boldklub. Det er vi utroligt stolte over og forventer os meget af, siger Lars Berg, assistenttræner og bestyrelsesmedlem i klubben, til Fyens Stiftstidende.

Schjønberg var senest træner for FC Svendborg, som han stoppede hos i 2016. Ambitionen er at komme op som Superliga-træner.

Ved siden af jobbet som træner i Serie 1-klubben arbejder også i Assens Kommune.

Tidligere har Michael Schjønberg været i blandt andre Herfølge, Hannover og FC Vestsjælland. Han har også tidligere været sportsdirektør i Kaiserslautern.

Superliga

Mere Superliga

Fokus