• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Nicki Bille åbner op om skudepsiode: Det var et uheld

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere landsholdsspiller åbner i en ny serie på TV 2 Play op for, hvad der skete, da han for et par år siden blev skudt.

Af Kenneth Jensen

Danske Nicki Bille Nielsen har været i overskrifterne for det forkerte de seneste år. Anholdelser, vold, trafikuheld og en skudepisode, hvor Bille var tæt på at få skudt armen af.

Nu åbner den 32-årige dansker op for, hvad der skete den aften, hvor han blev skudt i armen. Det gør Nicki Bille Nielsen i en ny serie på TV 2 Play. (Bemærk: Der er meget stærke billeder i TV 2's historie).

Læs også:Krisen påvirker også i Odense: Ny bane må formentlig vente til næste år

Nicki Bille Nielsen havde det meste. En fin fodboldkarriere, god løn og flere landskampe, men på et tidspunkt endte det med at gå galt, og aftenen, hvor Bille blev skudt i armen, var kulminationen på på nogle turbulente år, hvor det var gået galt for den tidligere professionelle fodboldspiller.

- Nogle tror, at min veninde skød mig i jalousi. Og andre mener, det var en narkogæld. Det er helt vanvittigt. Og forkert. Det var et uheld, siger Nicki Bille Nielsen til TV 2 Play om det, der skete den 26. december 2018.

Læs også:Seks FCK-fans dømt for vold: Anker sagen til landsretten

Serien har premiere på streamingtjenesten allerede i dag. Her følger man Nicki Bille Nielsen, der forsøger at få styr på sit liv, økonomi og alkoholforbrug.

Nicki Bille Nielsen nåede i sin karriere at spille for mange forskellige klubber, blandt andre FC Nordsjælland, Villareal, Rosenborg og Evian. Han har tre danske landskampe på cv'et.

Læs også:Ishøj IF henter tidligere Superligaspiller

Læs også:Stor regning på vej til OB: Vi snakker rigtig, rigtig mange millioner kroner

Læs også:Dansk serieklub: Vi har haft kontakt med Nicklas Bendtner

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.