• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Niclas Jensen stiller støvlerne efter en lang karriere, og næste skridt bliver en agentkarriere.

Af kenny

Hvis Niclas Jensen træder på banen i næste uges vitale Europa League-kamp træder på banen, så bliver det hans sidste professionelle fodboldkamp. For mens de øvrige FCK-spillere med held kan have udsigt til mere europæisk fodbold, så vender Niclas Jensen snuden mod andet. Han har nemlig valgt at træde ind i hvervet som spilleragent.

Stærkt inspireret af sin egen agent, Karsten Aabrink, vælger han nu at træde ind under selvsamme agents folder.

- Jeg har set min egen agent, Karsten Aabrink, og den måde han har gjort tingene på. Det, synes jeg egentlig, er en rigtig god måde at gøre det på. Man skal involvere sig i spillerne, blive venner og en del af deres kariere, hvor man tager del i deres sorger og glæder. Det der med at man bliver en del af mennesket bag ved, det glæder jeg mig helt vildt meget til, siger Niclas Jensen til B.T.

Niclas Jensen efterlader en glorværdig karriere fra ind og udland efter sig. Det er såmænd blevet til varetagelse af venstrebackpladsen i klubber som Lyngby, FC København, Manchester City, Dortmund og Fulham. Dertil nåede han hele 62 landskampe i den den danske landsholdsdragt.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020