Video : Tipsbladet
Generelle

Niels Frederiksen afslører transferønsker

Niels Frederiksen peger på tre positioner, han gerne vil styrke i Lech Poznan.

Niels Frederiksen er tilbage som cheftræner, og det er han i Lech Poznan.

Her havde han mandag en af sine første opgaver, da han mødte pressen ved et pressemøde, og i den forbindelse løftede den danske transfer sløret for nogle af sine transferønsker.

Niels Frederiksen pegede således på særligt tre positioner, hvor han gerne vil have forstærkninger til Lech Poznan. Det skriver Tipsbladets polske søstermedie, Goal.pl.

- Vi leder efter kantspillere, en angriber og en venstre back. Vi får se, hvad der så sker. Husk dog, at det at bygge et hold ikke kun handler om at købe spillere, men også om at udvikle dem, siger han og peger på, at flere spillere vender tilbage fra lejeaftaler.

Niels Frederiksen er også klar over, at han nok må væbne sig med tålmodighed, og at hele truppen ikke er klar til opstarten.

- Jeg vil selvfølgelig gerne have et fuldt hold til den første træning, men det er ikke altid muligt. Vi må vente på nogle handler fra andre klubber. Transfermarkedet er ret komplekst. Er det bedre at få en god spiller eller en spiller hentet ind hurtigt? Det er selvfølgelig det første, siger han.

Lech Poznan ventes at miste to af deres helt store profiler denne sommer, nemlig Filip Marchwiński og Kristoffer Velde, og Niels Frederiksen fortæller, at han gerne ville beholde dem.

Tiden må vise, om nogle af de spillere, Lech Poznan henter denne sommer, er danskere.