Generelle

Nordmand står til syv måneders karantæne

Odd Grenlands Kenneth Dokken, der sparkede Aalesunds anfører Johan Arneng ned i den norske pokalsemifinale, kan risikere en karantæne, der strækker sig helt næste sommer

Kenneth Dokken burde nok have tænkt sig lidt bedre om, da han i slutningen af september sparkede Aalesunds anfører Johan Arneng ned i en pokalsemifinale. Mens dommeren kiggede væk flæskede Dokken Arneng, og det har kostet ham en masse kritik i Norge - og en massiv karantæne.

I første omgang indstillede disciplinærudvalget til, at Dokken ville få en karantæne på seks kampe, så han ville være ude resten af efteråret. Nu har fodboldforbundet blandet sig og anmodet disciplinærudvalget om at give hele 13 kampes karantæne. Det vil koste ham resten af efteråret og de første syv kampe i den nye sæson til foråret - cirka til engang i maj.

Læs også: Lindegaard sender Aalesund i Cup-finale:

Offeret håber, at Dokken snart er tilbage.

- Personligt har jeg lagt denne sag bag mig, og jeg vil ikke vurdere, om straffen er i orden. Det har fodboldforbundet folk, som kan bedømme. Det, jeg kan sige er, at jeg håber Kenneth glemmer sagen hurtigst muligt, og at han hurtigst muligt kan spille igen, siger Johan Arneng ifølge Aftenposten.