Video : Tipsbladet
Generelle

Nye dansker-rygter: Var kun et spørgsmål om tid

Den danske landsholdsspiller rygtes atter til større klubber.

Matt O'Riley har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Premier League, men nu har spanske klubber også fået øjnene op for den 22-årige dansker.

U21-landsholdsspilleren skulle således være på blokken i både Real Betis, Valencia og Sevilla.

Rygterne overrasker ikke den tidligere Watford-skotte Stephen McGinn, der sagtens kan forstå, at andre klubber kigger nærmere på O'Riley. Det siger han til The Go Radio Football Show.

- Der har været spekulationer om Matt O'Riley, nærmest siden han skrev under med Celtic. Det var kun et spørgsmål om tid, før der igen ville blive skrevet, at andre klubber holder øje med Matt O'Riley.

- Det moderne transfersystem kigger på statistik og bruger moneyball-systemet. Matt O'Riley sætter flueben ved næsten alle bokse - udover at score mål.

McGinn peger således også på, hvor han mener, at O'Riley skal blive bedre.

- Det er en del af hans spil, han skal forbedre, hvis Brendan Rodgers går tilbage til det system, han brugte i Celtic tidligere. Det er det område, der har brug for forbedringer, hvis Brendan Rodgers kan få det ud af ham.

- Men altså, han er 189 centimeter høj, en god motor og en vidunderlig venstre fod. Han skaber masser af chancer, så det er ikke nogen overraskelse, at klubber kigger på ham.

Matt O'Riley lavede 4 mål og 14 oplæg i 52 kampe for Celtic i sidste sæson.