• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

U/18-landstræner Per Andersen tester en række nye navne fra årgang 1991

Af Niels Jørgen Larsen

Efter at det i sidste uge var U/19-landsholdet og det ny U/16-ditto, som var samlet i Vildbjerg Sportscenter, er turen nu kommet til U/18.

Landstræner Per Andersen benytter lejligheden til at prøve flere nye navne fra årgang 1991, som ikke tidligere har optrådt på DBUs landshold.

Det gælder bl.a. forsvareren Denis Dedovic fra AaB, der har fået dansk pas. En anden ny er topscorer i U/19 Ligaen Morten Foged Andersen fra FC Midtjylland, der er kommet igang efter en langvarig skadespause efter at han skiftede fra Vanløse til det midtyske akademi.

Andre nye navne er Daniel Jørgensen, FCN, Nicolai Jørgensen, AB, Jonas Henriksen og Thomas Delaney, FCK, Daniel Høegh, OB, Christian Stisen, Viborg og Tobias Ørtoft, AaB.

Også Arsenal-spilleren Jonas Hebo Rasmussen får en chance for at vise sig igen efter at han ikke har været med siden han fik debut på U/16-landsholdet som Hvidovre-spillere.

Per Andersen må se bort fra Emil Larsen, Lyngby, er er på vej tilbage efter en meniskoperation, og den langtidsskadede Viborg-spiller Alexander Juel Andersen.

U/18-landsholdet deltager sidst i oktober i en turnering i Frankrig.

 

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus