• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Esben Hansen står foran et vigtigt efterår, hvor han skal tilbage i omdrejninger efter en skadesplaget sæson.

Af Martin Davidsen

Esben Hansen har netop overstået en frustrerende sæson, hvor midtbanespilleren var skadet i ni måneder. OB'eren fik et par kampe i slutningen af sæsonen, og nu ser han fremad mod 09/10-sæsonen, der gerne skulle blive mere succesfuld.

- Jeg har det godt, og jeg har selvsagt en forventning om at få en væsentlig bedre 09/10-sæson. Jeg føler mig stærk, og jeg føler, at jeg har en masse sult efter ikke at have spillet i et år. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang. Jeg kan mærke, at jeg kort inde i ferien har lyst til at komme i gang. Det er et godt tegn, siger Esben Hansen til tipsbladet.dk.

Venter med anførerafgørelse
Inden sin skade var Esben Hansen anfører i OB, men i hans fravær har Chris Sørensen været en god og stabil vikar. Om Hansen skal have anførerbindet tilbage er endnu uvist.

- Det er klart, at der er nogle ting, som først skal afklares. Det hele drejer sig om, at jeg finder et niveau, som er acceptabelt for alle. Hvis ikke jeg er god nok til at spille, og ikke kan levere det jeg har gjort tidligere, er der ingen grund til at snakke om de andre ting. Men det kan jeg. Det er jeg overbevist om. Jeg er også overbevist om, at jeg bliver bedre end jeg var, inden jeg blev skadet. De andre ting bekymrer mig ikke, siger Esben Hansen.

Uinteressant spekulation

Flere medier har sat spørgsmålstegn ved, om Esben Hansen kan tilspille sig en plads i startopstillingen i OB, når Djemba-Djemba er i klubben, men falstringen sætter ikke lighedstegn mellem afrikanerens tilstedeværelse og en plads bænken.

- Som jeg har sagt før, synes jeg ikke, det er et spørgsmål om mig eller ham. Jeg føler, jeg har masser at tilbyde til holdet. Det bekymrer mig ikke ret meget, og jeg synes, at det er en lidt ensidig spekulation, der har været i pressen, og det er egentlig uinteressant, for jeg mener, at der er plads til os begge, siger Esben Hansen.

OB og Esben Hansen spiller deres første kamp i SAS Ligaen den 20.juli, hvor modstanderen er Brøndby.

Superliga

Mere Superliga

Fokus