• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Opfordrer Man Utd: Køb Mads Hermansen i Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Manchester United-fanmedie opfordrer klubben til at handle i Brøndby IF.

Af Victor Risager

Manchester United har en masse problemer, og imod Brentford var et af de problemer på målmandsposten. David De Gea viste sine mangler i spillet med fødderne, mens han endda leverede et grimt drop.

Løsningen på målmandsproblemet hos De Røde Djævle kan hedde Mads Hermansen. Det mener Yusuf Haq, der skriver om Manchester United hos Sport Bible, i hvert fald.

I en længere artikel hos Sport Bible med titlen “Hvorfor Erik ten Hag burde hente Danmarks U21-keeper til at udfordre David de Gea” udpensler Yusuf Haq, hvorfor Mads Hermansen bør være et ideelt transfermål for Manchester United.

Flere af Mads Hermansens kvaliteter fremhæves i artiklen, heriblandt hans evne til at komme ud af målet, hans lederskab samt hans spil med fødderne. Disse understreges med klip fra flere af BIF's europæiske kampe. 

Og det får Yusuf Haq til at konkludere:

- At være et holds målmand førstemålmand i en alder af kun 21 år betyder, at en spiller har et stort talent, og Mads Hermansen er en af de mest talentfulde unge målmænd i Europa lige nu. Mens nogle store klubber måske vil se ham på en større scene eller give ham længere tid i Brøndby, før de går efter ham, er det værd at gå efter ham nu.

- Han har helt klart evnen til at få succes i en topklub, og i øjeblikket vil han stadig være rimelig billig. Han ville sandsynligvis koste 15-20 millioner [pund, svarende til 130-170 millioner kroner], hvilket er tyveri for en spiller, der kan udfylde en afgørende position i det næste årti.

- Uge efter uge optræder han nu som Brøndbys bedste spiller, og selvom en aftale er usandsynlig, ville det være en smart forretning fra United, der har desperat brug for en målmand.

- Hermansen ville komme ind som en umiddelbar forbedring af, hvad United har, og har potentialet til at blive en af de bedste målmænd i ligaen om to eller tre år, hvis han fortsætter med at udvikle sig med denne hastighed, skriver han.

Mads Hermansen, 22 år, har i lidt over et år været det klare førstevalg på Vestegnen, hvor han står noteret for 47 kampe. I den kommende tid må han imidlertid se til fra sidelinjen på grund af en skade. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.