• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Ramos erkender ensomhed og konstant negativitet

Foto: Getty Images

Sergio Ramos' skifte til Paris Saint-Germain er bestemt ikke gået efter planen, men spanieren har ikke kastet håndklædet i ringen.

Af Lars Gram-Hanssen

Sergio Ramos blev præsenteret i Paris Saint-Germain i begyndelsen af juli, men spanieren har stadig ikke spillet ét eneste minut for pariserne, selvom året er ved at gå på hæld. 

Sergio Ramos har således været hårdt ramt af skader, og i et interview med Amazon Prime Video har den tidligere Real Madrid-kaptajn nu erkendt, at det ikke har været en dans på roser i Paris. 

- I sidste ende er der svære øjeblikke. Ensomme øjeblikke. Timer i træningscentret med fitnesstræneren. Man har konstant negative tanker, der nogle gange får dig til at tvivle, lyder det således fra den 35-årige Sergio Ramos. 

- Jeg har bevaret troen på mig selv, og troen på, at hårdt arbejde betaler sig. Mit fokus er på betale klubben tilbage, fordi de har vist mig tillid. Jeg håber, at jeg kan finde mit bedste niveau frem. 

Skal holde hovedet koldt
Sergio Ramos understreger, at den primære udfordring er mental. 

- Den vigtigste ting er, at jeg bliver ved med at holde hovedet koldt. Jeg håber, at jeg ikke løber ind i flere fysiske problemer, lyder det således fra spanieren. 

Sergio Ramos sad på bænken, da Paris Saint-Germain onsdag tabte med 2-1 til Manchester City. Det var første gang i sæsonen, at spanieren var klar nok til at sidde på bænken. Dermed venter der nok en snarlig debut for legenden. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020