• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Rangnicks Ronaldo-sviner: For gammel

Foto: Getty Images

Avisen Daily Star har fundet en gammel udtalelse fra Ralf Rangnick, hvor den kommende Manchester United-boss udtaler sig mindre entusiastisk om idéen om at arbejde med Cristiano Ronaldo.

Af Lars Gram-Hanssen

Ralf Rangnick forventes at blive ansat som ny Manchester United-cheftræner i løbet af de kommende dage, og det har skabt en del spekulationer om Cristiano Ronaldos fremtid på Old Trafford. 

Den spanske avis Marca har således peget på, at Rangnick er kendt for sin forkærlighed for intenst presspil, hvilket ikke just er Cristiano Ronaldos største force. Samme kritik har Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen luftet. 

Og noget tyder på, at den snart 37-årige Cristiano Ronaldo har grund til at bekymre sig en smule over Ralf Rangnicks ankomst i Manchester United. 

For gamle og dyre
I hvert fald har avisen Daily Star nu gravet et gammelt Ralf Rangnick-citat fra 2016 frem, hvor den daværende RB Leipzig-boss omtalte den dengang 31-årige Cristiano Ronaldo som 'for gammel'.

På et pressemøde blev Rangnick således spurgt om, hvorvidt Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi kunne bruges i RB Leipzig.

- Det ville være absurd at tænke, at det ville kunne fungere med dem her. De er begge for gamle og for dyre, lød det således dengang fra Rangnick. 

Ifølge Daily Star foretrækker Ralf Rangnick at arbejde med langt yngre spillere. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020