• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Rasende på "selvisk" Gareth Bale: Han provokerer

Foto: Getty Images

Gareth Bale er ikke den mest vellidte skikkelse i Madrid, efter at waliseren er vendt skadet hjem fra den seneste landsholdssamling.

Af clbold.dk

Gareth Bale har ikke spillet for Real Madrid siden august, men waliseren blev alligevel klar til Wales' VM-kvalifikationskamp mod Hviderusland i sidste uge. 

Bale er dog vendt tilbage til Madrid med en ny skade, og i den spanske hovedstad har waliseren længe været en upopulær skikkelse. I det spanske tv-program El Sanedrín de El Larguero har journalisten Manu Carreño således peget på, at Gareth Bale foretog et lusket trick 48 timer inden afrejsen til Wales.

- Lægerne skal give ham grønt lys, hvis han træner med resten af truppen. Real Madrid kan ikke sige, at han er skadet, hvis han træner med, lød det således fra Manu Carreño.

Uanstændig Bale
Journalisten Antón Meana pegede i studiet på, at Gareth Bale tydeligvis tænker mest på sin landsholdskarriere.

- Jeg tror, at Bale, ganske selvisk, ønsker at spille en smule for Real Madrid, hvis han ønsker at møde op i god form til playoff-kampene til marts, lød det således fra Meana. 

Ifølge Manu Carreño er det samtidig åbenlyst, at Gareth Bale har en ambition om gradvist at provokere Real Madrid mere og mere. 

- Bale har taget skridtet videre den her gang, og han er nu en provokatør. Det siger jeg med henvisning til, at han, velvidende at han er blevet skadet for Wales, hvilket vi allerede ved, endda vælger at blive for at se den næste kamp [1-1-kampen mod Belgien, red.], i stedet for at komme tilbage her og genoptræne, lød det således fra Carreño. 

- Velvidende, at dit land allerede har kvalificeret sig til playoff-kampene, vælger du at sidde på tilskuerpladserne, i stedet for at have anstændigheden til at sige: 'Jeg kan alligevel ikke spille, så jeg tager tilbage til Madrid'.

Gareth Bales kontrakt med Real Madrid udløber til sommer. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020