Generelle

Risgård gratis til Superligaen

Den græske klub Panionios er klar til at rive Kasper Risgårds kontrakt i stykker, hvis der kommer en anden klub, der vil have ham.

Kasper Risgårds karriere er gået fuldstændig i stå, siden han forlod de trygge rammer i AaB i 2009. I sommer røg han fra konkurstruede Bielefeld til græske Panionios, der straks kom i problemer i den græske række og fyrede træner Mikael Stahre.

Nu vil Panionios så af med danskeren, der endnu ikke har fået så meget som et minuts spilletid i Grækenland. Og Risgård kan nu forlade klubben på en fri transfer.

- Panionios vil gerne af med Kasper, selv om de ikke har set ham spille. De fik ham gratis og vil også slippe ham på en fri transfer, hvis der er en klub, der vil have ham. Jeg har i hvert fald fået ok til at finde en anden klub til ham. Der er ikke noget konkret lige nu, som jeg kan pege ud, men vi arbejder på alle fronter, siger Risgårds agent John Sivebæk til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: - Gå ikke i panik, Risgård

Det mest sandsynlige er, at Risgård finder sig en ny klub i Danmark. Og klubnavnet AaB begynder måske så småt at rumstere, ligesom det i øvrigt gjorde i sidste transfervindue, da Risgård skiftede til Panionios.

- Kasper vil til at spille noget fodbold, og det er nok mest realistisk for ham i Danmark. Han har brug for at få noget ro på nu, og så har han brug for at få troen på, at han kan spille fodbold, tilbage. Der har været kaos i både Bielefeld og Panionios, og det er selvfølgelig ikke befordrende for dit fodboldspil, siger Sivebæk.

Kasper Risgård skrev i sommer en toårig kontrakt med Panionios, men nopget tyder på, at han allerede er fortid i klubben, når januars transfervindue lukker.