• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Riza Durmisi: Jeg skal nok komme tilbage

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Riza Durmisi er taget til spansk ferieparadis for at genfinde fodbold-melodien og det høje topniveau.

Af Ole Hoffskov

Riza Durmisi ved, hvad det vil sige at blive udlejet.

Siden skiftet til Lazio i 2018 har den tidligere danske landsholdsspiller været lejet ud til Nice, Salernitana, Sparta Rotterdam, Leganes og senest Tenerife, som han blev udlejet til på sidstedagen af transfervinduet.

Venstrebackens 23 landskampe vidner om, at Riza Durmisi på et tidspunkt var den bedste venstre back med et dansk pas, men udfordringerne på klubplan har kostet for den tidligere Brøndby-spiller. Han er dog sikker på, at han i ferieparadiset Tenerife kan genfinde melodien.

- Jeg er her for at genfinde det høje niveau, jeg har. Det er jeg overbevist om, at jeg kommer til at gøre, og jeg har allerede kamptræning med mig fra Leganes, siger Riza Durmisi til Stadium Tenerife og tilføjer, at han er bevidst om egne kvaliteter:

- Jeg er en offensiv back, men jeg forsvarer også stærkt. Jeg kan bidrage med hårdt arbejde, assists og mål. Det vigtigste for mig er at være til rådighed for træneren og gå ud til hver kamp for at vinde. 

Riza Durmisis kontrakt med Lazio udløber efter denne sæson, så til sommer kan danskeren se sig om efter en arbejdsgiver, hvor han kan stræbe efter at være i nogle sæsoner.

Foruden Riza Durmisi hentede Tenerife også Kike Salas på sidstedagen af transfervinduet. Han blev forinden rygtet til Brøndby.