• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Andreas Arp

Ronaldo og Messi inviteret til finalekamp i Madrid: Skal dele VIP-boks

Ronaldo og Messi inviteret til finalekamp i Madrid: Skal dele VIP-boks
Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er begge blevet inviteret på Santiago Bernabeu for at overvære Copa Libertadores-finalen mellem Boca Juniors og River Plate. Argentineren har allerede meldt sin ankomst, mens portugiseren stadig tygger på tilbuddet.

Af Andreas Arp

Når den udskældte og omdiskuterede Copa Libertadores-returfinale på søndag skal afvikles på Santiago Bernabeu i Madrid, kan det blive med prominent besøg på tilskuerpladserne. 

Finalen mellem de argentinske ærkerivaler River Plate og Boca Juniors er blevet rykket til den spanske hovedstad af sikkerhedsmæssige årsager, og det spanske fodboldforbund (RFEF) har i den forbindelse inviteret de to bedste spillere på planeten til fodbold på stadion.

Læs også: River Plate ombestemmer sig: Vil alligevel spille kampen i Madrid

Forbundet håber således på, at tilstedeværelsen af FC Barcelonas Lionel Messi og Juventus' Cristiano Ronaldo side om side i den præsidentielle VIP-boks på Bernabeu vil sende et stærkt budskab på fodboldens vegne og placere begge spillere et sted, hvor de fortjener at være. Det skriver spanske AS.

Lionel Messi har allerede meldt sin ankomst til det spanske fodboldforbund, og han forventes derfor at rejse til hovedstaden på dagen, da FC Barcelona lørdag møder Espanyol. Cristiano Ronaldo og Juventus møder fredag aften Inter i den italienske Serie A, og portugiseren har derfor muligheden for at kombinere kampen med en weekendtur i sin gamle hjemby, men ifølge de spanske medier går superstjernen stadig og tænker over tilbuddet.

Ronaldo vil angiveligt meget gerne se kampen side om side med Lionel Messi i VIP-området, men på grund af bruddet med Real Madrid og i særdeleshed klubbens præsident Florentino Perez, er portugiserens forhold til den spanske hovedstad stadig en anelse betændt. 

Kampen sparkes i gang kl. 20.30 på Santiago Bernabeu søndag aften - såfremt begge mandskaber selvfølgelig møder op. River Plate har efter flere protester nu endeligt meldt deres ankomst, mens Boca Juniors fortsat ikke har meldt ud, om de har i sinde at spille finalen. Det kan du læse mere om her.

Den første af de to finaler endte 2-2 på La Bombonera. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.