• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Rystet over Haaland: Han æder som en bjørn

Foto: Getty Images

Ifølge Erling Haalands landsholdskollega Joshua King spiser Dortmund-stjernen utrolige mængder mad.

Af Lars Gram-Hanssen

Erling Haaland har haft lidt af en kometkarriere i de senere år, og nordmanden er kendt for at være både hurtig og fysisk stærk. 

Watford-målmanden Ben Foster, der har YouTube-kanalen The Cycling GK, var derfor interesseret i at høre nærmere om Haaland, da han interviewede sin Watford-holdkammerat Joshua King, der spiller sammen med Haaland på det norske landshold. 

Foster indledte derfor med at spørge King, hvordan Haaland er som person.

- Han er bare en freak. Jeg har aldrig set nogen, der spiser lige så meget som ham. Aldrig. Han fylder bare på, lød svaret fra Watford-nordmanden.

Ben Foster påpegede herefter, at Erling Haaland alligevel fremstår som en spiller uden et eneste gram for meget på kroppen.

- Ja, han er fint skåret, men han æder bare som en bjørn. Han er virkelig en flink fyr. Der er selvfølgelig nogle interviews, hvor han virker lidt... men han er en af de flinkeste. Helt nede på jorden. Han er bare en knægt, der nyder at spille fodbold, lød svaret herefter fra King.

Elsker Premier League
Ben Foster ville herefter høre, hvad Joshua King tror, at Erling Haaland kommer til at gøre fremadrettet. Foster var særligt interesseret i at vide, om Haaland ønsker at rykke til Premier League.

- Jeg ved, at han elsker Leeds. Han elsker Leeds meget. Jeg ved ikke, om det kommer til at ske. Vi må vente og se. Jeg ville elske at se ham i Premier League. Det sagde jeg sidste sommer. Jeg sagde til ham: 'Du er nødt til at komme til Premier League'. Han elsker Premier League. Han er stadig ung, så han har tid, lød svaret fra King. 

Det seneste nye i Erling Haalands situation er, at Dortmund angiveligt vil tilbyde nordmanden en lønfordobling, hvis han vil blive til 2023 i stedet for at smutte til sommer.