Video : Tipsbladet
Generelle

Sabler dansk angriber ned: Et katastrofalt indkøb

Kenneth Zohore får en hård medfart i engelsk medie.

Kenneth Zohore er en stor angriber, men der har ikke været meget storhed over danskeren i West Bromwich, som han skiftede til i 2019 fra Cardiff City. Den tidligere FC København- og Brøndby-spiller får da også hårde ord med på vejen af lokalavisen Birmingham Mail.

I en artikel gennemgår avisen kontraktsituationen i West Bromwich, der i den forgangne sæson blev nummer 10 i Championship, og der bliver ikke lagt fingre imellem, når turen kommer til angriberen fra Danmark.

- Kenneth Zohore har de seneste tre år vist sig at være et katastrofalt indkøb, efter at han kom til klubben for 68 millioner kroner i 2019. Han går nu ind i det sidste år af sin kontrakt, skriver Birmingham Mail.

Den 28-årige angriber har døjet en del med skader de seneste par sæsoner, og blandt andet derfor er han kun noteret for 23 kampe for West Bromwich. I den forgangne sæson var Kenneht Zohore blot på banen i 22 minutter i ligaen.

Steve Bruce, der er manager i West Bromwich, fastslog i slutningen af maj, at han har tiltro til Kenneth Zohore, når han først kommer i omdrejninger.

- Jeg har to store angribere i Daryl Dike, som jeg ikke har set spille endnu, og Kenneth Zohore, som vi har betalt mange penge for. De er begge ni'ere. Zohore har ikke haft en god tid, men han har en lang sommer foran sig, hvor han komme i form og vende tilbage, sagde Steve Bruce ifølge The Sun. 

I 2010 blev Kenneth Zohore den yngste debutant nogensinde i Superligaen, da han debuterede for FC København i en alder af 16 år og 35 dage. Som 16-årig spillede angriberen også Champions League-fodbold for "løverne".

Kenneth Zohore har slået sine folder i udlandet siden 2016.