Video : Tipsbladet
Generelle

Simon Makienok forklarer stort angreb på St. Pauli

Nu sætter Simon Makienok ord på sin afsked med St. Pauli, som modtog benhård kritik fra hans kæreste tidligere på sommeren.

- Det gør mig både trist og vred, at to dejlige år slutter med en struktur i klubben, der behandler spillerne på den måde, som tilfældet er. For mig handler sport om respekt, og jeg er 100 procent klar over, at det kan være hårdt og uretfærdigt til tider, men det bør aldrig være respektløst. Især ikke fra indercirklen og de mest magtfulde personer.

Sådan lød noget af kritkken fra Simon Makienoks kæreste Ida-Sophia Petersen, da den lange angriber sagde farvel til St. Pauli tidligere på sommeren.

To år i den tyske kultklub sluttede ved kontraktudløb, og noget kunne ifølge Makienoks kæreste tyde på, at afskeden ikke var den pænesete i hele verden. Overfor Tipsbladet forklarer Simon Makienok hvad kritikken mod St. Pauli bunder i.

- Vi havde egenlig snakket om at forlænge aftalen et år mere, fordi vi havde en rigtig god sidste sæson, og så talte vi om at fortsætte i forsøget på at rykke op i denne sæson, når du det var så tæt på sidste år. Klubben valgte noget andet til sidst, og det betød, at min aftale ikke blev forlænget.

- Det var mest fordi, at det kom ret pludseligt og efter sæsonen var færdig. Jeg ville gerne have vist det tidligere, fordi jeg fik af vide i store dele af foråret, at de gerne ville forlænge min kontrakt, og så valgte de til sidst ikke at gøre det. Så det var mest det, der var lidt irriterende.

31-årige Simon Makienok har derfor brugt det meste af sommeren på at finde en klub, hvilket til sidst endte med AC Horsens, men havde St. Pauli givet ham et klart svar tidligere, så havde han sat stor pris på det.

- Hvis jeg havde fået det af vide lidt før, så kunne jeg allerede dengang undersøge mulighederne hos andre klubber. Men i og med at jeg fik af vide, at de gerne ville forlænge min kontrakt, så undersøgte jeg ikke andre muligheder, da jeg ventede på dem. Det var mest derfor, at det var lidt irriterende.

- Det er bare fodboldverdenen en gang imellem, og selvom man bliver skuffet og sur over det, så må man bare accpetere det og komme videre, siger Makienok til Tipsbladet.

Simon Makienok landede på sidstedagen af transfervinduet en aftale med AC Horsens frem til næste sommer. Han fik sin debut for oprykkerne mod Brøndby IF, men han er fortsat et stykke fra topformen.

Dét, returen til dansk fodbold og dialogen med Brøndby IF har Tipsbladet også talt med Simon Makienok om lige HER.