• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Quvang

Skylder Priske millioner: Nu flår han dem i retten

Foto: Getty Images

Brian Priske mangler stadig at få betalt et større millionbeløb af sin tidligere klub, som han nu hiver i retten.

Af Jacob Quvang

Brian Priske har nok at se til på banen i øjeblikket, hvor han skal have Sparta Prag tilbage til den absolutte top af tjekkisk klubfodbold. Udenfor banen har den danske cheftræner også ting at se til.

For danskeren kan se frem til nogle retssager mod sin tidligere klub Royal Antwerp, hvor der er flere millioner på spil.

Royal Antwerp skylder nemlig den tidligere FC Midtjylland-træner flere millioner.

Brian Priske har krav på 500.000 euro - mere end 3,7 millioner kroner -  fra sin tidligere arbejdsgiver, som de skylder at betale ham i forbindelse med fyringen i maj. Det skriver det belgiske medie GVA

Her melder mediet, at Priske har modtaget eksempelvis feriepenge og sin løn for maj måned, men at han stadig mangler sin fratrædelsesgodtgørelse på 500.000 euro. Sagen skal behandles i retten til februar. 

- Jeg er ked af, at mit farvel til Antwerpen har fået sådan en afslutning, men kontrakter skal respekteres, både på gode og på dårlige dage.

- Situationen er dog ret klar. Jeg håbede, at vi ville komme frem til en hurtigere løsning i fællesskab, men det skete ikke, siger Priske til mediet. 

Mediet melder ligeledes, at Priske repræsenteres af advokatfirmaet Van Landuyt & Partners. Man har også forsøgt at få en kommentar fra Royal Antwerp, men dette er ikke lykkedes.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE