Video : Tipsbladet
Generelle

Ståle træt af svensk brok: Drop undskyldningerne!

Sverige må undvære nogle spillere mod Norge, men Ståle Solbakken føler, at der er for meget brok over det fra den svenske lejr.

Nations League byder søndag på et sandt nordisk brag, når Norge tager imod Sverige, men til den kamp er svenskerne ikke fuldtallige. Mandskabet må nemlig undvære et par spillere som Victor Lindelöf og Albin Ekdal samt flere reserver. 

Men det giver Ståle Solbakken, der er cheftræner for det norske landshold, dog ikke meget for.

Tværtimod er han efterhånden træt af at høre på svenskernes mange undskyldninger forud for kampen, giver han udtryk for på et pressemøde lørdag.

- Jeg synes, I brokker jer for meget over det der, siger Ståle Solbakken ifølge Fotbollskanalen og uddyber:

- Hvis jeg skulle lege svensk landsholdstræne og skal udtage de bedste elleve, ville jeg have sat Robin Olsen i målet. Han er klar. Så havde jeg haft Emil Krafth som højre back. Han er klar. Jeg ville have haft Ludwig Augustinsson som venstre back. Han er klar. Så ville jeg have haft Victor Lindelöf som midterforsvarer, men han er ikke klar. Men hvem der lige spiller ved siden af ​​ham... det er utroligt lige.

- Som central midtbanespiller havde jeg først valgt Jens Cajuste eller Albin Ekdal, det handler om dagsformen. Så havde jeg spillet med Emil Forsberg og Viktor Claesson som de to andre midtbanespillere. Og de er klar. Så havde jeg spillet med Elanga, Isak og Kulusevski forrest. Og de, tror ​​jeg, spiller.

- Så har du så problemer på én plads... og du taler om, hvem der er spiller nummer 18, 19, 20, 21, 22, 23 og 24 i truppen. Så har du to fantastiske trænere i Janne og Peter, du har ikke langt herhen, du har god rutine og spillet rigtig mange turneringer.

- Så drop undskyldningerne! Lad os spille fodbold, og vi får så at se, hvem der er den bedste.

Ståle Solbakkens mandskab tager imod Sverige søndag klokken 18.00. Mandskaberne mødtes også i den forgangne weekend, hvor nordmændene tog en sejr på to mål af superstjernen Erling Braut Haaland.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.