• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Staben på plads: Brian Priske henter eks-kollega

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brian Priskes stab i Belgien er faldet på plads, og endnu en gammel Superliga-kending slutter sig til.

Af Victor Risager

Brian Priske blev for nogle uger siden ny cheftræner i Royal Antwerp, og siden har han hevet flere trænere fra Danmark med sig til den belgiske klub. Nu kommer en af danskerens tidligere trænerkolleger også til klubben. 

Royal Antwerp skriver således på sin hjemmeside, at hele den sportslige stab er på plads, og her fremgår det, at engelske Stephen Foyston skal være holdets data-analytiker.

Og Stephen Foyston har altså en fortid sammen med Brian Priske. I 2017 var englænderen nemlig analytiker i FC Midtjylland i en kort periode.

- Hos Royal Antwerp FC bliver jeg ikke kun genforenet med Brian Priske, som jeg arbejdede meget tæt sammen med i FC Midtjylland, men som brite finder jeg også en klub, der minder meget om de engelske. Jeg håber, at jeg med mine forskellige erfaringer fra udlandet og med mine dataevner kan hjælpe klubben med at levere moderne attraktiv topfodbold, lyder det fra Stephen Foyston ifølge klubbens hjemmeside. 

Både før og efter opholdet på Heden var han også ansat i Lyngby Boldklub, mens han også har været tilknyttet Divisionsforeningen, så det er en mand med et vist kendskab til dansk fodbold.

Senest har Stephen Foyston været tilknyttet det amerikanske fodboldlandshold.

Foruden den engelske dataanalytiker vil staben rundt om Brian Priske blandt andet bestå af de to danskere Anders Nielsen og Peder Hansen, der bliver henholdsivs assistenttræner og målmandstræner.

Rudi Colley, der har været assistenttræner for forskellige belgiske klubber i løbet af de seneste 20 år, bliver også den tidligere FC Midtjylland-træners assistent.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020