Video : Tipsbladet
Generelle

Stjerneagent vil lægge sag an mod svenske medier

Hasan Cetinkaya vil lægge sag an mod svenske medier, efter at de i sidste uge bragte en voldsom historie om hans agentfirma.

En voldsom historie ramte i sidste uge svensk fodbold.

Under overskriften “Hasan Cetinkaya styrer svensk fodbold med bandefolk” berettede Expressen og Fotboll Sthlm således, at det store agentfirma HCM Sports Management har tråde til det kriminelle miljø i Sverige.

Nærmere bestemt skulle det være flere personer i firmaet, der har forbindelser til bander.

Nu tager Hasan Cetinkaya, der leder firmaet, bladet fra munden i et stort interview med Fotbollskanalen, og her afviser han historien på det kraftigste.

- Jeg styrer ikke noget med bandemedlemmer eller bandekriminelle. Jeg har aldrig været involveret i bandekriminalitet. Jeg kender ikke nogle bandekriminelle, siger Cetinkaya til mediet.

Og stjerneagenten bekræfter i selvsamme interview, at han har ansat advokater med henblik på at lægge san an.

- Ja, jeg har ansat advokater. Jeg vil anmelde dem for ærekrænkelse, og jeg vil også anmelde dem via mine advokater til Medieombudsmanden, siger han og tilføjer: 

- Hvis nogen laver en kriminel artikel om mig, skal jeg kunne anmelde det. Det er en ret, en svensk statsborger har.

HCM Sports Management repræsenterer blandt andre stjerner som Viktor Gyokeres og Frenkie de Jong, mens flere danskere som Mohamed Daramy, Jens Stryger Larsen og Andreas Maxsø også er i stalden hos firmaet.

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra Hasan Cetinkaya.